Wednesday, January 8, 2014

D le je mo


V ned vn ch dojmech jsem popisoval, jak to je l tat v nov m vrtuln kov m simul toru Take on Helicopters od dom c ch tvůrců Army z Bohemia Interactive. esa benefit Nyn v plnohodnotn recenzi k datu vyd n hry na dom c m trhu tedy již můžeme bez průtahů přikročit k tomu hlavn mu - hern kampani. Neb v zvykem, aby leteck esa benefit simul tor měl nějak zvl šť propracovanou kari ru. Jak jsme viděli třeba v př padě Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, někdy dokonce dostanou hr či prostě jen p r vygenerovan ch mis s pořadov mi č sly a v sledek pak sp še esa benefit připom n parodii. Toho se ale v Take on Helicopters b t nemus te, ček v s zde skutečn kari ra, a to dokonce esa benefit s př během!
Děj se odehr v v současn m americk m městě Seattle a od zač tku se toč kolem rodinn leteck společnosti bratrů Larkinov esa benefit ch, kteř j převzali po sv m zesnul m otci Harrym ve velk ch probl mech. Š fem je nyn nejstarš syn Joseph, kter mu pom h jeho mladš bratr Tom a oba se snaž firmu postavit zase zp tky na nohy. Pr vě do role mladš ho z bratrů se mus te posl ze vž t a z domovsk ho heliportu se vyd vat vstř c obchodn m kolům, kter firmě přinesou tolik potřebn finance.
Jelikož je Take on Helicopters z větš č sti civiln esa benefit m simul torem, odpov d tomu i n plň mis . Poč tat tak mus te předevš m s převozem pasaž rů z m sta na m sto, ale nen to nuda, jak se na prvn pohled zd . Např klad k jednomu z kazn kovi přilet te vlastn helikopt rou, ale jelikož se jedn o bohat ho byznysmena, přesednete esa benefit do jeho luxusn ho vrtuln ku a ten pilotujete od jednoho golfov ho hřiště ke druh mu např č cel m Seattlem. esa benefit U c lov ch destinac nen kolem přist t, ale dopř esa benefit t z kazn kovi ten spr vn rozhled nad hřišti. Pokud vše spln te a nav c doprav te z kazn ka zpět k jeho vile, odměna je vaše. esa benefit
Jindy je zase potřeba poř dit z vrtuln ku videoz esa benefit běry na zak zku či esa benefit vyhledat a zdokumentovat toulaj c se hejna velryb nebo identifikovat jm no lodě v nesn z ch atd. Ve většině podobn ch př padů je nezbytn esa benefit k c li nejen doletět, ale i "zaviset" a poskytnout kameře či oku pasaž ra po určitou esa benefit dobu ide ln v hled. Toho doc l te jen z určit vzd lenosti a spr vn m natočen m stroje.
Ačkoli je průběh esa benefit kampaně line rn , m te možnost určit volby toho, co zrovna budete dělat. Někter mise totiž nejsou povinn a je čistě na v s, jestli do nich půjdete, nebo je přeskoč te. Po domovsk esa benefit z kladně se tak d libovolně proch zet pěšky a věnovat se např klad kontrole esa benefit vrtuln ku. Inspekčn prohl dky v s donut obej t celou helikopt ru kolem dokola a zkontrolovat př padn poškozen . Pokud naleznete něco v nepoř dku, lze buď prov st opravu (za pen ze) nebo to nechat b t, ale riskujete, že se stroj během někter z dalš ch mis porouch . Jak na ovl d n ?
Ovl dat vrtuln ky lze libovolnou perif ri , a to včetně kl vesnice, myši, gamepadu nebo joysticku. Osobně se mi nejv ce osvědčila kombinace joysticku s plynovou p kou a ped ly (postač i ped ly od volantu, pokud nem te leteck ). Cokoli jin ho už vyžaduje větš či menš kompromisy. Překvapen m pro mě bylo, že s trochu cviku je dobře použiteln i mnou jinak zatracovan kl vesnice. Joystick ale nikdy plně nenahrad te, je prostě nejlepš .
D le je možn helikopt ry vylepšovat např klad o zavěšen kamery, důmyslně um stěn zrc tka, lepš vybaven interi ru, př padně si vybrat z různ esa benefit ch variant barevn ch n střiků. Na tyto pravy rovněž potřebujete finance a pro někter mise se koupi dodatečn ho vybaven vlastně ani nevyhnete. Jelikož ve hře zač n te s nejobyčejnějš helikopt rou, za nastř dan pen ze si můžete kupovat tak lepš stroje.
Pokud si chcete v průběhu kampaně odfrknout, lze si zaž dat o tr ninkovou lekci nebo si prostě ř ct o voln let a jen tak se proletět nad Seattlem. Aby toho nebylo m lo, tak v určit ch odstupech jsou civiln koly prokl d ny vojensk mi misemi. Tyto vsuvky představuj vzpom nky bratra Josepha na v lku v jižn Asii, kter se častnil jako bojov pilot. V těchto sc n ř ch tedy hrajete za Josepha a opravdu dojde i na stř esa benefit len a použ v n bojov ho arzen lu, a to ne

No comments:

Post a Comment