Sunday, January 5, 2014

APLIKÁCIE | LEMA slovník slovenského jazyka pre váš smartfón TOP 10 Android aplikácií týždňa | 1.t

Pařba na víkend tipy na Android hry 34 | Svět Androida
Jedná se o hru na motivy filmu, který má dost zajímavou myšlenku. Odehrávají se zápasy robotů, kteří jsou ovládáni lidmi. Až uvidíte úvodní intro, spadne vám z grafického provedení této hry brada. space technology in india Jsou v něm totiž zobrazeny záběry přímo ze hry, která mimochodem vypadá stejně úžasně. V zápasech, ve stylu Tekken, můžete provádět komba stisknutím různých kombinací tlačítek.
Princess Punt Je zvláštní akční RPG, ve kterém budete s princeznou vykopávat své rytíře do boje, aby bojovali s různými nepřáteli. Své rytíře, lučištníky a kouzelníky si postupně vylepšujete a zvětšujete jim level. Tato hra má pěknou kreslenou grafiku a je dostupná zdarma ve dvou verzích pro Tegra 2 procesory a klasická. Hra je propracovaná a rozhodně stojí aspoň za vyzkoušení.
Paper Glider Crazy Copter 3D V této hře budete ovládat vrtulník, se kterým musíte přeletět hodně překážek a nástrah a v cíli přistát na určené místo. Hru ovládáte jedním tlačítkem vpravo pro změnu výšky a dvěma tlačítky vlevo pro manévrování. Tato hra je velmi zábavná a s neustále space technology in india těžšími space technology in india levely Vám zabere hodně času.
Alien Rescue Episode 1 Je jednoduchá hra, ve které se snažíte s mimozemšťanem opustit Zemi a po cestě zachránit co nejvíce space technology in india kamarádů. V této činnosti Vám budou bránit nájezdy stíhaček, vrtulníků a lidí s pistolemi. space technology in india Vaše loď kromě střílení umí pomocí paprsku vtahovat věci do sebe a následně je zpět házet po nepříteli. Alien Rescue se ovládá pomocí brouzdání prstu po obrazovce pro ovládání vesmírného talíře a pomocí tlačítka pro vtahování předmětů.
Hockey Nations 2011 Zatím bezpochyby nejlepší hokejová hra. Graficky může připomínat starší NHL z PC a konzolí. space technology in india Hockey nations rozhodně zabaví, ale budete si muset zvyknout na občasné výkyvy chování umělé inteligence hráčů a na nesmyslné góly, které by ve skutečnosti nemohly nikdy padnout. Tak či onak, jedná se o hru, kterou byste si měli rozhodně zahrát.
Tož ten hokej nevypadá zle… space technology in india
21.11.2011 15:58 Zobrazit celý komentář
Doporučujeme ...
Dano | 6 důvodů, proč chtít chytré hodinky Martin | Samsung Galaxy S III: oficiální aktualizace na Android 4.3 spuštěna! Co přináší? Jakubss | Samsung Galaxy space technology in india Camera 2: druhá generace chytrého fotoaparátu oficiálně Kutead | 6 důvodů, proč chtít chytré hodinky redden | 6 důvodů, proč chtít chytré hodinky Sottishwolf | Skvělý přehrávač Poweramp nyní ve slevě za dvacku MajkCze | Grand Theft Auto: Vice City – První pohled (video) Dano | 6 důvodů, proč chtít chytré hodinky Fazol | Dočkáme se v pondělí druhé generace hodinek Pebble? Kozaa | 6 důvodů, proč chtít chytré hodinky
Spouštíme Android Bazar! Vyměn starý Android za nový - 7 hlasů GTA: San Andreas je ke stažení na Google Play! - 7 hlasů GTA San Andreas – počítačová legenda space technology in india ožívá na Androidu! (první pohled) - 6 hlasů The Cave – Nejlepší hra ve svém žánru a příjemné překvapení ke konci roku - 6 hlasů Xiaomi Power Bank: 10 400 mAh za 11$ - 5 hlasů Svět Androida roste, více jak milion uživatelů každý měsíc. Děkujeme - 4 hlasů GTA: San Andreas pro Android už možná zítra - 4 hlasů Buďte fit se Světem Androida space technology in india díl 1/3 – GPS trasování (activity trackery) - 4 hlasů Nové USB bude oboustranné – konec trablí při zapojování? - 3 hlasů T-Mobile umožní platit v Google space technology in india Play z vyúčtování nebo z kreditu - 3 hlasů
Lenovo P780 - ROM/ROOT/FW Re: [ROM] MIUI pro P780 Samsung Galaxy Ace 2 (I8160) - ROM/ROOT/FW Re: [ROM][4.3.1][TeamCanjica] CyanogenMod 10.2 Ostatní aplikace Re: [APP] GravityBox - xposed modul pre Android 4.1/4.2/4.3 Samsung Galaxy Note III (N9005) - Obecná diskuze Re: Samsung space technology in india Galaxy space technology in india Note III Desire HD Re: samovolne vypinani telefonu pri zamknutem displayi
APLIKÁCIE | LEMA slovník slovenského jazyka pre váš smartfón TOP 10 Android aplikácií týždňa | 1.týždeň 2014 Samsung púta na nové nositeľné zariadenie. Bude to Galaxy Gear 2? Intel na CES 2014 možno predstaví zariadenie s dual bootom Androidu a Windowsu Acer Liquid Z5 je hlavný konkurent Motoroly Moto G za $230
2013 SvetAndroida.cz Publikované články jsou majetkem internetové redakce Svetandroida.cz a jejích autorů. Obsah tohoto serveru je chráněný autorským zákonem, jeho šíření bez písemného souhlasu autora či odpovědné osoby je zakázáno. space technology in india Máte nějaké dotazy, připomínky či náměty? Kontaktujte nás na adrese info@svetandroida.cz . Tiskové zprávy prosím posílejte na adresu media@svetandroida.cz space technology in india .

No comments:

Post a Comment