Sunday, December 29, 2013

Semper Vivus - hybrid z roku 1900


AUTO Volkswagen Up! představen v Paříži TEST Opel Ampera - dva dny s plug-in hybridem MOTOR Recyklovaný olej pro vaše auto AUTO Autosalon Ženeva 2012: Toyota FT-Bh ESTOLAS: letadlo, vrtulník nebo vznášedlo?
Centrální rotor poskytuje letounu dodatečný vztlak při vzletu nebo přistání. Vztlak je generován podobně jako u vznášedla, neboť stlačovaný mini link tn vzduch je "pěchován" do speciálního nafukovacího prstence pod letounem.
"Helium nám poskytne schopnosti vzducholodi, takže vozidlo je schopné velmi krátkého mini link tn přistání a vzletu - ale se schopností nést mnohem větší náklad než vrtulníky," říká Gamaleyev. "Schopnosti vznášedla umožňují mini link tn přistání na jakémkoli povrchu, jako je voda nebo sníh."
Doba je však jinde, materiály jsou jinde i systémy mini link tn řízení letu jsou na jiné úrovni. Uvidíme, zda se vědcům podaří přesvědčit úředníky v EU, že jejich projekt je již připraven pro reálné použití.
Je to legrace, přečíst si, že část vztlaku bude generována héliem, uzavřeným uvnitř konstrukce. Zajímalo by mne, jestli by tento vztlak alespoň eliminoval přírůstek hmotnosti stroje, způsobený nutnou hermetizací prostoru plněného plynem. :-) (Přece jenom, klasická vzducholoď bývá trošku větší.....)
Semper Vivus - hybrid z roku 1900
Která alternativa je pro vás nejlákavější?
Nutno podotknout že před 6 dny 16 hod Celkom by ma zaujímala před 1 týden 10 hod U mě dojezd 199km dobrý. před 1 týden 1 den Je vidět, že o pravidlech před 1 týden 1 den Děkuji za upozornění, před 1 týden 1 den Staci se podivat na SA a před 1 týden 2 dny jj, hreby jsou fajn, jednou mini link tn před 1 týden 2 dny Dohánění Dánska, které před 1 týden 2 dny
O serveru Magazín Hybrid.cz , zaměřený na témata auto , elektromobily , hybridy , elektrokola a šetrná doprava obecně, mini link tn je součástí sítě tematicky zaměřených webů. Pokud vás zajímají mobily a technologie kolem, zkuste mini link tn Apple-Mac.cz kde se dočtete vše o iPhone i iPad . Téma ekologie, bydlení a energie zpracovává magazín Ekologické bydlení .
Naše další weby Napalubu.cz - lodě, jachty a cestování po moři. Magazín Napalubu.cz vznikl jako zastávka ve virtuálním oceánu pro všechny, komu učarovaly lodě a plavba. ISSN 1802-5323 (c) 2006 - 2013 Hybrid.cz vydává Chamanne s.r.o. | Inzerce | Tiráž | RSS . Mediálně zastupuje Impression Media. Kopírování obsahu je bez předchozího povolení redakce zakázáno Zajímavé odkazy: Biom.cz


No comments:

Post a Comment